Bouhuisen Groep

Maria Borger-Iliakis

Projectondersteuning

Geweldig om onderdeel te zijn van dit ervaren team van specialisten om zo de mooiste woningen te realiseren!

Maria Borger-Iliakis

Begin juli 2017 is Maria, zoals ze het zelf zegt, begonnen aan een nieuw avontuur bij Bouhuisen Groep Projectontwikkeling. Nieuw in de wereld van projectontwikkeling, maar met veel ervaring op het gebied van klantencontacten, commerciële dienstverlening en communicatie is ze zeer gemotiveerd om alle aspecten van deze branche te ontdekken en te leren. Haar doel is dan ook om de projectontwikkeling zich snel eigen te maken, om zo het beste uit zichzelf en de projecten te halen.
“Het is fantastisch hoe ik binnen de Bouhuisen Groep ontvangen ben en hoe mijn collega’s er energie insteken om mij alle kneepjes van het vak te leren!”
Maria is verantwoordelijk voor het verkoopproces van onze projecten en het onderhouden van alle contacten met de kopers, maar ook met de partners waar wij mee samen werken.
Als onze spin in het web zorgt ze er onder andere voor dat alles volgens planning verloopt en dat alle vragen zo snel mogelijk beantwoord worden.
“Het kopen van een nieuwe woning is een bijzonder moment, ik vind het een uitdaging om zoveel mogelijk zorgen bij de kopers weg te nemen, zodat zij kunnen genieten van de voorbereidingen om hun nieuwe woning te kunnen betrekken.”

Terug naar overzicht

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van events, nieuwe projecten en ons actuele aanbod.