Bouhuisen Groep

Jaimy Zeestraten-Spreen

Dtp-er/Projectondersteuning

Ik wil de potentiële kopers graag laten zien welke prachtige projecten wij aanbieden en dat ook zijn/haar woondroom gerealiseerd kan worden

Jaimy Zeestraten-Spreen

Sinds maart 2015 is Jaimy werkzaam bij Bouhuisen Groep Projectontwikkeling. In haar functie op de projectafdeling draagt zij zorg voor de interne gang van zaken van startende en lopende projecten, en werkt tevens nauw samen met de verkoopafdeling. Het up-to-date houden van de website, het ontwerpen van advertenties, verkoopuitingen en overige pr-activiteiten maken haar werkzaamheden binnen dit bedrijf veelzijdig. In deze nog maar korte periode voelt zij zich als een spin in het web en heeft de diverse werkzaamheden haar eigen gemaakt. Na 7 jaar in de horeca gewerkt te hebben en 2 jaar als assistent store manager in een schoenenwinkel, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. “Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen in branches die voor mij totaal onbekend zijn”. “Met de sturing van getalenteerde collega’s en de juiste instelling kom je op onbekend terrein een heel eind”, aldus Jaimy. De grafische aspecten van een eerdere opleiding kwamen voor Jaimy goed van pas bij het ontwerpen van de diverse bedrijfsuitingen. “Ik wil de potentiële kopers graag laten zien welke prachtige projecten wij aanbieden en dat ook zijn/haar woondroom gerealiseerd kan worden”. Een nieuwbouwwoning verkopen gaat door middel van impressies. Je zult in moeten spelen op de behoefte van de kopers, alles draait om sfeer!
Een pakkend ontwerp is dus van groot belang en aan haar deze taak om dit zo goed mogelijk te presenteren.

“De gezelligheid van dit team, de uitdagingen die mijn collega’s creëren en de visie van dit bedrijf maken dat het de sprong in het diepe helemaal waard was” , aldus Jaimy.

Terug naar overzicht

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van events, nieuwe projecten en ons actuele aanbod.