Bouhuisen Groep

Huib Hogerhuis

Finance

Onze projecten zijn allemaal stuk voor stuk successen, zowel opgeleverd als in realisatie. Een belangrijk aspect van dit succes is de tevreden nieuwe bewoner.

Huib Hogerhuis

Huib is al een aantal jaren werkzaam bij Bouhuisen Groep Projectontwikkeling en is dagelijks bezig met de financiën. Tijdens zijn studie aan de MTS kwam Huib er al snel achter dat bij de boekhoudkundige kant van die opleiding zijn interesse lag. Hij vervolgde zijn weg in de accountancy en was vele jaren werkzaam bij een accountantskantoor. Daar had hij met vele verschillende bedrijven te maken en Bouhuisen Groep was één van zijn cliënten tijdens die periode, de ‘klik’ was er meteen. Sinds 1 januari 2008 is hij de projectontwikkeling ingerold en bij Bouhuisen Groep gaan werken. “Het mooie aan mijn baan is dat het proces van begin tot eind opbloeit, het proces start al voordat een stuk grond is aangekocht, dan gaan we ontwikkelen, verkopen en uiteindelijk opleveren. We bouwen van niets naar iets en het eindresultaat is altijd weer om trots op te zijn”. Hij denkt dan ook niet aan één specifiek project terug, “het zijn allemaal stuk voor stuk successen zowel opgeleverd als in realisatie, een belangrijk aspect van dit succes is de tevreden nieuwe huiseigenaar”, aldus Huib.

Volgens Huib worden de successen gecreëerd door het team binnen de organisatie maar zeker ook door de partijen waar wij, veelal langdurig, mee samenwerken. “De manier waarop we inspelen op de behoefte van onze kopers, en de plezierige manier van samenwerken. We blijven elkaar uitdagen om het allerbeste te realiseren”.

Terug naar overzicht

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van events, nieuwe projecten en ons actuele aanbod.