Bouhuisen Groep

Henk Soerdjbali

Projectondersteuning

Om een project van begin tot einde helemaal mee te maken is erg leuk, zo zie je wat voor veranderingen een dorp binnen 10 jaar kan maken

Henk Soerdjbali

De functie project ondersteuning is zeer all-round. Henk is verantwoordelijk voor alle administratieve afhandelingen met betrekking tot de lopende projecten van Bouhuisen Groep Projectontwikkeling. Hiervoor was hij werkzaam bij Holland-International als financial administrator. In 2004 is hij bij Bouhuisen Groep begonnen in de functie boekhouding. Sinds 2009 is hij de project ondersteuning ingerold en heeft de 3 fases van het project te Honselersdijk vanaf het begin meegemaakt. Deze projecten, Aquaparck, Boomparck en Parckzight, zijn gestart met de verkoop en bouw in 2006. De laatste fase is in de zomer van 2016 opgeleverd. De 3 fases bestaan totaal uit +/- 228 woningen. Alle projecten zijn volgens Henk één om trots op te zijn, maar met Honselersdijk heeft hij door zijn 10 jaar betrokkenheid toch wel een speciale band. “Om een project van begin tot einde helemaal mee te maken is erg leuk, zo zie je wat voor veranderingen een dorp binnen 10 jaar kan maken”. Hij heeft bewondering voor de stappen die Bouhuisen Groep heeft gezet tijdens de crisis. “Wij hebben vooral lef getoond, zijn doorgegaan en plukken daar nu de vruchten van”, aldus Henk.

Het werken met gezellige en leuke collega’s zorgt ervoor dat Henk ‘s morgens fluitend binnenkomt en ook fluitend de deur weer uitgaat. Zijn motto is dan ook don’t worry, be happy… Met vrolijkheid bereik je alles!

Terug naar overzicht

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van events, nieuwe projecten en ons actuele aanbod.