Bouhuisen Groep

Alexander Bouhuisen

Algemeen directeur

Als je van een vervallen object een prachtige woning kunt maken of op een verlaten stuk grond een hele woonwijk mag en kan realiseren geeft dat zeker een kick! Maar de hartverwarmende reacties van de kopers achteraf… daar doe je het voor.

Alexander Bouhuisen

De algemeen directeur is eind verantwoordelijk voor zowel de projecten, financiën en ontwikkelingen binnen de organisatie. Een functie die Alexander heeft overgenomen van zijn vader. Zijn carrière begint bij Bouhuisen Groep Projectontwikkeling al op 17 jarige leeftijd als manusje van alles. In 2000 heeft hij het bedrijf Naeldhuys Makelaardij opgericht. Later is dit bedrijf ondergebracht binnen de Bouhuisen Groep. In 2010 heeft hij uiteindelijk het bedrijf van zijn vader over genomen. De projectontwikkeling is voor Alexander een uitdagende branche, waar hij zijn ambities in kwijt kan. Plannen worden en zijn gemaakt om uit te voeren. Het grootste succes is dan ook een tevreden particuliere koper voor Alexander. Hij denkt dan ook met trots terug aan Den Hoorn, een plan van 37 woningen dat in één keer verkocht is aan het Pensioen Fonds. Ook in Naaldwijk heeft hij 32 appartementen in één keer weten te verkopen aan een grote Westlandse woning coöperatie. “Als je van een vervallen object een prachtige woning kunt maken, of op een verlaten stuk grond een hele woonwijk mag en kan realiseren geeft dat zeker een kick! Maar de hartverwarmende reacties van de kopers achteraf… daar doe je het voor. Dat zorgt voor werken met plezier, en de liefde die ontstaan is tussen mij en de projectontwikkeling” , aldus Alexander.

Als algemeen directeur is Alexander trots op zijn team. Een klein team met hart voor de zaak. Ook de samenwerking met vaste partners, het creëren van uitdagingen op elke locatie en in elke ruimte, de korte lijnen en maatschappelijke betrokkenheid maken dit bedrijf mooi zoals zij is.

Terug naar overzicht

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van events, nieuwe projecten en ons actuele aanbod.