Bouhuisen Groep

Goedenavond,
Kunnen wij u ergens mee helpen?

Stel uw vraag

of bel voor direct contact
0174 61 55 44

Direct contact
0174 61 55 44

Project ‘Ekkershof 's-Gravenzande’

Helaas is de keuze niet op ons gevallen, maar wij presenteren met genoegen u onze planvisie voor de locatie Sand-Ambachtstraat, Van Geeststraat en Langestraat in het centrum van ’s-Gravenzande.

Bouhuisen Groep heeft samen met twee andere ontwikkelaars haar planvisie ingediend voor de ontwikkeling van de locatie Sand-Ambachtstraat, Van Geeststraat en Langestraat in het centrum van ’s-Gravenzande.

Het betreft hier een verwevenheid van verschillende functies, waaronder wonen (woningen), cultuur (Bibliotheek Westland, zorg & welzijn (Vitis) en horeca (Grand Café). Deze verscheidenheid geeft vorm aan een programmering waar ruimte wordt geboden aan het ontwikkelen, verbreden en uitwisselen van ideeën met en voor mensen.

Het project wil vooral een meerwaarde betekenen voor het dorpshart. Met een geheel eigen identiteit die naadloos aansluit bij de omgeving! Een plek die uniek is. Inclusief een nieuwe, fraaie bestemming voor Het Oude Raadhuis, solitair en statig. Gecombineerd met een prachtige verstilde groene hof. De investering in de culturele en commerciële drie-eenheid - Bibliotheek Westland, Vitis Welzijn en De Horeca - betekent tevens een verdere vitalisering van de kern van ’s-Gravenzande, perfect passend in haar visie.

Op dit moment ondergaat het centrum van ’s-Gravenzande een complete metamorfose. Inclusief de realisatie van diverse nieuwe appartementen en een nieuw winkelcentrum. Ook staat de inrichting van een horecaplein op het programma. Het (voormalige) gemeentehuis hebben we naar ons idee, gezien de locatie, direct meegenomen in de plannen. Zo vormt de kern van het centrum een fraaie eenheid.

Meer downloads

Bijzonderheden

  • In het centrum van ‘s-Gravenzande
  • 9 appartementen in de sociale huur
  • 9 maisonnettes in de vrije sector
  • 5 grondgebonden woningen in de bereikbare verkoop
  • 4 levensloopbestendige appartementen in de vrije sector
Helaas zijn onze plannen niet door de selectie gekomen, maar wij willen deze wel graag aan u presenteren.

De verscheidenheid geeft vorm aan een programmering waar ruimte wordt geboden aan het ontwikkelen, verbreden en uitwisselen van ideeën met en voor mensen.

Aanbod in ‘Ekkershof 's-Gravenzande’

Let op! Deze kaart is een momentopname

Downloads

Neem contact met ons op

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken of meer informatie over vergelijkbare projecten?

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van events, nieuwe projecten en ons actuele aanbod.